Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: RUBATZKY, VINCEN E.
Materyal Türü: TEXT
Dil:Indonesia
Baskı/Yayın Bilgisi: ITB
Konular:
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
PINJAM
id instiperylib-5635
record_format oai_dc
spelling instiperylib-56352016-08-08 00:00:00Perpustakaan Instiper YogyakartaSayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi RUBATZKY, VINCEN E.Ilmu Terapan dan TeknologiITBTEXTISBN:979-8591-94-1Indonesia
institution Instiper Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Indonesia
topic Ilmu Terapan dan Teknologi
spellingShingle Ilmu Terapan dan Teknologi
RUBATZKY, VINCEN E.
Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
description
format TEXT
author RUBATZKY, VINCEN E.
author_facet RUBATZKY, VINCEN E.
author_sort RUBATZKY, VINCEN E.
title Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
title_short Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
title_full Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
title_fullStr Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
title_full_unstemmed Sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
title_sort sayuran dunia 3, prinsip, produksi dan gizi
publisher ITB
publishDate
isbn ISBN:979-8591-94-1
_version_ 1742490187401789441