Rebaban gending banthengwareng dan kendangan gending dhandhum - PRIYONO, Agus (Fak. Non Gelar Kesenian ISI Yk, 1988)
Dalam penyajian rebaban gending banthengwareng dan kendungan gending dhandun ini ada 2 garap yakni garap soran untuk gending dhandun laras slendro patet nem kendangan candra kendang satunggal jangkep sakdhawahipun dan garap lirihan untuk gending banthengwareng laras slendro patet manyura kendangan candra kendang satunggal dhawah gending sriloka kendangan ladrang kendang kalih dan kendangan gembyakan, kalajengking gendhing pocung kendangan ketawang kendangan kalih.