Rebaban gending Bantheng Wareng dan kendangan gending Dhandhun - PRIYONO, Agus (NGK ISI Yk, 1998)
Dalam penyajian rebaban gending Banthengwareng dab kendangan gending dhandun ini, ada dua garap yaitu, garap soran untuk gending Dhandun laras slendro patet nem kendangan candra kendang satunggal jangkep sakdhawanipun, dan garap lirihan untuk gending banthengwareng laras slendro patet manyura kandanagn Candra kendang satunngal dhawah gending Sriloka kendangan Ladrang kendang kalih dan kendangan gembyakan ( irama III )