Pengembangan unsur-unsur busana Wayang Kulit Pendawa pada lampu dan hiasan dinding - SUGIYAMIN (FSR ISI Yk, 1993)
Dalam penciptaan pola hias yang diterapkan pada macam-macam lampu dengan pengembangan unsur-unsur busana Wayang Kulit Pendawa sangat menarik dan nampak gemulai sebab setelah dikembangkan mempunyai ciri-ciri yang mendekati motif klasik.