Pembawaan Karawitan - DJUMADI (ASTI Yk, 1983)
Gending soran yang ditampilkan pada pertunjukan ini adalah gendhing Dhandun laras slendro pathet nem & gending Gendheh laras pelog pathet barang kendhangan semang kendhang satunggal jangkep sak ndawahipun. Sedangkan gending lirihan yang ditampilkan adalah gending Ranumenggala laras pelog pathet nem kendangan sarayuda, gending Ngundyasari aras slendro pathet manyuro & gending Muncar laras pelog pathet barang kendangan sarayuda.