Pembawaan karawitan - SUYANA, Sri Hadi (ASTI Yk, 1983)
Pembawaan karawitan ini menampilkan :1). Gending Soran yg terdiri dari gending Rediguntur laras slendro pathet nem dan gending Gegersore laras slendro pathet sanga.2). Gending Lirihan yang terdiri dari gending Randusari laras slendro pathet nem, gending Nenes laras slendro pathet manyuro, dan gending Chandra Medura laras slendro pathet manyuro.