Oboaiskola oboenschule oboe method II - SZESZLER (Zenemukiado Vallalat, 1965)
Buku ini berisi mengenai permainan oboe dengan dilengkapi judul lagu menuett, gigue, aria bevezetese az eskuvoi kantatabol, alt aria bevezetese a janos passiobol, kis praleudium, fuga, szimfonia, d-dur szimfonia no 96, szimfonia k.v. 425., tizenket ahngu tema variaciokkal, barcarole, prometheus teremtmenyei, v. szimfonia vi szimfonia, d-dur szimfonia, menuett, allegro, dst.