Zwolf Fantasien fur Klavier zu zwei Handen - Telemann (Leipzig, 1955)
Buku praktek ini teridiri dari Fantasie c moll, fantasie D dur, fantasie d moll, fantasie Es dur, fatsie E dur, fantasie e moll, fantasie F dur, fantsie G dur, fantasie g moll, fantasie A dur, fantasie B dur, fantasie h moll