Violoncello Works Op. 8 - SEVCIK, O. (Bosworth, 1929)
Buku ini memuat notasi-notasi latihan teknik permainan cello. Isinya berupa latihan-latihan dalam perpindahan posisi penjarian. Disediakan 59 notasi latihan yang variatif hingga ke permainan hingga 3 oktaf.