Suite for the Piano Warabe-Uta - HAYASHI, Azusa (The Japan Federation of Composers)
Di dalam buku ini terdapat judul lagu:I. Temarr-UtaII.Kazagurumano Komori-UtaIII.YamabatonoUtaIV. Oni-GokkoV. Mugibueno Uta