Kumpulan gendhing-gendhing lan lagon dolanan jilid 4 - SASMINTO,Gatot (2017)
Buku ini berisi gending: Aja Ngebut, pelog nem, Aja Rewel, pelog nem , Ayun-ayun, pelog nem, Ayun-ayun Tanjung Gunung, pelog nem . Bagya KB, pelog nem . Balabak, . Bandung Raya, pelog lima. Bersih Desa, pelog barang Cacah Tani, pelog barang Cep Menenga, slendro sanga . Dirga Hayu, slendro manyura . Dolan Menyang Sala, slendro manyura . Endah Surakarta, pelog nem . Gambuh Pangatag, pelog lima . Gandariya, slendro sanga . Ganggeng Kanyut, pelog nern . Gandhangan Surabayan, slendro sanga . Generasi, pelog nem . Gonjang Seret, slendro manyura . Grompol, slendro nem . Gambuh Karonsih, pelog barang . Gecul Semaya,slendro manyura . Jongkeri, pelog barang . Kapidhondhong, pelog nem . Kutut Manggung, pelog, barang I . Kutut Manggung, pelog barang II . Lindur, slendro sanga . Lipursari, slendro manyura . Loro Gendhong, pelog barang . Mars Diponegara, pelog nem . Maskumambang, pelog nem . Muly KB, slendro sanga . Ngundamana, slendro sanga . Panen, pelog barang . Payung Agung, slendro sanga . Panjang Ilang, slendro sanga . Pemut, slendro sanga . Pucung Wuyung, pelog lima . Rujak Jeruk, slendro manyura . Samiran, slendro manyura . Simpang Lima, pelog nem . Surabaya Banyuwangi, slendro sanga, . Surabaya Ngumandhang, slendro sanga . Semar Mas,, slendro & pelog . Semarang Endah, pelog nem . Sengsem, slendro nem . Subakastawa, pelog nem . Sidamukti,,pelog nem . Sidamulya, pelog nem . Singa-Singa, pelog barang . Sumyar, pelog barang . Suka-Sukur, pelog nem . Srabi Sala, slendro sanga . Transmigrasi, pelog nem 55. Tebu Sauyun, slendro manyura . Wahyu, slendro manyura, . Wiyata, slendro nem . Wohing Aren, pelog nem . Wirangrong, pelog nem.