Chorubungen - Wullner, Franz (Musikverlag Hans Sikorski, 1953)
1. Kyrie Dufayn2. Kyrie und Christe Okeghemn3. Tu pauperum refugium Josguin Deprezn4. Ave Maria Arcadeltn5. Sicut cervus desiderat Palestinan Etc.