Serat Pedhalangan Lampahan Bale Segala - Gala - Carita, Ki Narya (Cv.Cendrawasih, 1993)
Buku ini berisi tentang pementasan wayang purwo dengan lakon Bale segala-gala dalam waktu semalam suntuk. Diuraikan secara tahap demi tahap dari pembuka sampai kisah penutup.