Tafsir Al-Qur'an; Surat Al-Mu'minun,al- furqan, asy-syu'ara',an-naml, al-Qashash, al-ankabut, ar-R um,Luqman, as-Sadjah,al-Ahzab,Saba' - Syaikh Abdurrahman bin Nashir as-Sa\'di (Gramedia, 2016)
709 hlm, 24 cm