Wijayanto, I. (2003). Universitas Kost - Kostan dan Pondokan: Panduan dan Tips Memilih Kost yang Sehat/ Iip Wijayanto; penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta.
Chicago (17e ed.) BronvermeldingWijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.
MLA (8e ed.) BronvermeldingWijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.
Let op: Deze citaties zijn niet altijd 100% accuraat.