APA-referens (7:e uppl.)

Wijayanto, I. (2003). Universitas Kost - Kostan dan Pondokan: Panduan dan Tips Memilih Kost yang Sehat/ Iip Wijayanto; penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Wijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.

MLA-referens (8:e uppl.)

Wijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.