APA (7. basım) Alıntı

Wijayanto, I. (2003). Universitas Kost - Kostan dan Pondokan: Panduan dan Tips Memilih Kost yang Sehat/ Iip Wijayanto; penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Wijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.

MLA (8th ed.) Atıf

Wijayanto, Iip. Universitas Kost - Kostan Dan Pondokan: Panduan Dan Tips Memilih Kost Yang Sehat/ Iip Wijayanto; Penyunting, Dede Nurdin, Sirojuddin Arief. Yogyakarta: Tinta, 2003.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..