Penerapan HACCP ( Hazard Analysis and Critical control Point) pada proses pengolahan makanan di Instalasi gizi RSUD Wates/ Ferawati
Guardat en:
Autor principal: | Ferawati |
---|---|
Format: | TEXT |
Publicat: |
Yogyakarta: Poltekes Yogyakarta,
2002
|
Matèries: | |
Etiquetes: |
Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
|
Ítems similars
-
Pengaruh Penerapan Haccp Terhadap Skor Praktek Personal Hygiene Dan Angka Kuman Dari Penjamah Makanan Di RSUD Wates/ Iswatin Roikanah
per: Roikanah, Iswatin
Publicat: (2002) -
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point
per: Ratih Dewanti
Publicat: (2013) -
Sistem manajemen HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points]
per: Hermawan Thaheer
Publicat: (2005) -
SIstem manajemen HACCP [ Hazard Analysis Critical Control Points ]
per: THAHEER, HERMAWAN
Publicat: () -
Sistem manajemen HACCP (hazard analysis critical control points)
per: Thaheer, Herman
Publicat: (2005)