APA aipamena

Handayani, S. (1995). Hubungan antara Penilaian Makanan Oleh Pasien Dengan Jumlah Yang dikonsumsi di Puskesmas Rawat Inap temon 1 temon Kulon Progo/ Sri Handayani. Yogyakarta: Depkes RI.

Chicago Style aipamena

Handayani, Sri. Hubungan Antara Penilaian Makanan Oleh Pasien Dengan Jumlah Yang Dikonsumsi Di Puskesmas Rawat Inap Temon 1 Temon Kulon Progo/ Sri Handayani. Yogyakarta: Depkes RI, 1995.

MLA aipamena

Handayani, Sri. Hubungan Antara Penilaian Makanan Oleh Pasien Dengan Jumlah Yang Dikonsumsi Di Puskesmas Rawat Inap Temon 1 Temon Kulon Progo/ Sri Handayani. Yogyakarta: Depkes RI, 1995.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.