ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soeparno.
Format: TEXT
Published: Gadjah Mada University Press
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id lpplib-2123
record_format oai_dc
spelling lpplib-21232016-08-08 00:00:00Perpustakaan LPP YogyakartaILMU DAN TEKNOLOGI DAGINGSoeparno.Gadjah Mada University PressTEXTxii, 346 p; 21 cm;664.92 Soe i
institution Politeknik LPP Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
description
format TEXT
author Soeparno.
spellingShingle Soeparno.
ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
author_facet Soeparno.
author_sort Soeparno.
title ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
title_short ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
title_full ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
title_fullStr ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
title_full_unstemmed ILMU DAN TEKNOLOGI DAGING
title_sort ilmu dan teknologi daging
physical xii, 346 p; 21 cm;
publisher Gadjah Mada University Press
publishDate
callnumber-raw 664.92 Soe i
callnumber-search 664.92 Soe i
_version_ 1742523382780395520