Kerusakan Oksidatif pada Makanan
Kaydedildi:
Yazar: | |
---|---|
Materyal Türü: | TEXT |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gadjah Mada University Press
|
Konular: | |
Etiketler: |
Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
|
id |
oai:jogjalib.com:7448 |
---|---|
record_format |
oai_dc |
spelling |
oai:jogjalib.com:74482016-08-08 00:00:00Direktorat Perpustakaan Universitas Islam IndonesiaKerusakan Oksidatif pada MakananRAHARJO, Sri-Gadjah Mada University PressTEXT |
institution |
Universitas Sanata Dharma |
collection |
Perpustakaan Yogyakarta |
topic |
- |
spellingShingle |
- RAHARJO, Sri Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
description |
|
format |
TEXT |
author |
RAHARJO, Sri |
author_facet |
RAHARJO, Sri |
author_sort |
RAHARJO, Sri |
title |
Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
title_short |
Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
title_full |
Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
title_fullStr |
Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
title_full_unstemmed |
Kerusakan Oksidatif pada Makanan |
title_sort |
kerusakan oksidatif pada makanan |
publisher |
Gadjah Mada University Press |
publishDate |
|
_version_ |
1747862977444315136 |