Kerusakan Oksidatif pada Makanan

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: RAHARJO, Sri
Materyal Türü: TEXT
Baskı/Yayın Bilgisi: Gadjah Mada University Press
Konular:
-
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
PINJAM
id oai:jogjalib.com:7448
record_format oai_dc
spelling oai:jogjalib.com:74482016-08-08 00:00:00Direktorat Perpustakaan Universitas Islam IndonesiaKerusakan Oksidatif pada MakananRAHARJO, Sri-Gadjah Mada University PressTEXT
institution Universitas Sanata Dharma
collection Perpustakaan Yogyakarta
topic -
spellingShingle -
RAHARJO, Sri
Kerusakan Oksidatif pada Makanan
description
format TEXT
author RAHARJO, Sri
author_facet RAHARJO, Sri
author_sort RAHARJO, Sri
title Kerusakan Oksidatif pada Makanan
title_short Kerusakan Oksidatif pada Makanan
title_full Kerusakan Oksidatif pada Makanan
title_fullStr Kerusakan Oksidatif pada Makanan
title_full_unstemmed Kerusakan Oksidatif pada Makanan
title_sort kerusakan oksidatif pada makanan
publisher Gadjah Mada University Press
publishDate
_version_ 1747862977444315136