Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula

Tallennettuna:
Bibliografiset tiedot
Aineistotyyppi: Referensi
Kieli:Indonesia
Julkaistu: Fak. Biologi-UAJY 2001
Aiheet:
Tagit: Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
PINJAM
id oai:lib.uajy.ac.id:0000030701
record_format oai_dc
spelling oai:lib.uajy.ac.id:00000307012001-10-24 00:00:00.000Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gulaFOOD-FERMENTATIONFak. Biologi-UAJY2001Referensi...p 30 cmR.f 664.024 Uni pIndonesiahttps://siquest.uajy.ac.id/description/0000030701
institution Universitas Atma Jaya Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Indonesia
topic FOOD-FERMENTATION
spellingShingle FOOD-FERMENTATION
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
description
format Referensi
title Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
title_short Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
title_full Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
title_fullStr Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
title_full_unstemmed Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
title_sort pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
physical ...p 30 cm
publisher Fak. Biologi-UAJY
publishDate 2001
callnumber-raw R.f 664.024 Uni p
callnumber-search R.f 664.024 Uni p
_version_ 1740834280693563392