Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
Tallennettuna:
Aineistotyyppi: | Referensi |
---|---|
Kieli: | Indonesia |
Julkaistu: |
Fak. Biologi-UAJY
2001
|
Aiheet: | |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
id |
oai:lib.uajy.ac.id:0000030701 |
---|---|
record_format |
oai_dc |
spelling |
oai:lib.uajy.ac.id:00000307012001-10-24 00:00:00.000Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gulaFOOD-FERMENTATIONFak. Biologi-UAJY2001Referensi...p 30 cmR.f 664.024 Uni pIndonesiahttps://siquest.uajy.ac.id/description/0000030701 |
institution |
Universitas Atma Jaya Yogyakarta |
collection |
Perpustakaan Yogyakarta |
language |
Indonesia |
topic |
FOOD-FERMENTATION |
spellingShingle |
FOOD-FERMENTATION Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
description |
|
format |
Referensi |
title |
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
title_short |
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
title_full |
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
title_fullStr |
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
title_full_unstemmed |
Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
title_sort |
pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula |
physical |
...p 30 cm |
publisher |
Fak. Biologi-UAJY |
publishDate |
2001 |
callnumber-raw |
R.f 664.024 Uni p |
callnumber-search |
R.f 664.024 Uni p |
_version_ |
1740834280693563392 |