Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
Gorde:
Formatua: | Referensi |
---|---|
Hizkuntza: | Indonesia |
Argitaratua: |
Fak. Biologi-UAJY
2001
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Molecular techniques in the microbial ecology of fermented foods
Argitaratua: (2010) -
Fermentasi pada pembuatan tape ketan
nork: Abdullah Effendi
Argitaratua: (1995) -
Di balik ancaman E. sakazaki dalam susu formula Susu fermentasi untuk kebugaran dan pengobatan
nork: Taufiq A., Tuhana
Argitaratua: (2008) -
Membuat nata de coco
nork: Hayati, Marlinda
Argitaratua: (2003) -
Membuat nata de coco
nork: Hayati, Marlinda, et al.
Argitaratua: (2003)