Pembuatan nata de coco, anggur buah, yoghurt, tape ketan tanpa gula
Sábháilte in:
Formáid: | Referensi |
---|---|
Teanga: | Indonesia |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Fak. Biologi-UAJY
2001
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Molecular techniques in the microbial ecology of fermented foods
Foilsithe / Cruthaithe: (2010) -
Fermentasi pada pembuatan tape ketan
de réir: Abdullah Effendi
Foilsithe / Cruthaithe: (1995) -
Di balik ancaman E. sakazaki dalam susu formula Susu fermentasi untuk kebugaran dan pengobatan
de réir: Taufiq A., Tuhana
Foilsithe / Cruthaithe: (2008) -
Membuat nata de coco
de réir: Hayati, Marlinda
Foilsithe / Cruthaithe: (2003) -
Membuat nata de coco
de réir: Hayati, Marlinda, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2003)