Mutu bakteriologis pindang tongkol kranjangan (euthynnus affinis) yang berasal dari beberapa pasar di IndonesiaEkawati Purwijantiningsih, E. Mursyanti
Gorde:
Formatua: | Referensi Folio |
---|---|
Hizkuntza: | Indonesia |
Argitaratua: |
Fak.biologi-UAJY
2005
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Pengaruh cara pengolahan terhadap mutu bakteriologis pindang ikan tongkol [Euthynnus affinis] siap santapEkawati Purwijantingsih dan E. Mursyanti
nork: Purwijantiningsih, Ekawati
Argitaratua: (2006) -
Analisis Organoleptik Kimiawi Dan Mikrobiologis Pada Ikan Tongkol (Euthynnus Affinis C.) Segar Dengan Aplikasi Ekstrak Daun Pala
nork: SINTIA ABDURAHMAN
Argitaratua: (2022) -
Ilmu Pangan: Pengantar Ilmu Pangan, Nutrisi, Dan Mikrobiologi
nork: GAMAN, P.M., et al.
Argitaratua: (1994) -
Fundamental food microbiology
nork: Ray, Bibek
Argitaratua: (2006) -
Food microbiology and laboratory practice
nork: Bell, Chris
Argitaratua: (2005)