Produksi bioalkohol berbahan baku beras ketan organik [Oryza sativa var.glutinosa] secara vermentasi oleh aspergillus dan saccharomyces cerevisiae
Gorde:
Egile nagusia: | Atmojo, Kianto |
---|---|
Formatua: | Referensi Folio |
Hizkuntza: | Indonesia |
Argitaratua: |
T.Biologi-UAJY
2008
|
Gaiak: | |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Pengaruh varietas ketan (Oriza Sativa var glutinosa L.) dan suhu fermentasi terhadap produksi bioalkoholKianto Atmodjo
nork: Atmodjo, Kianto
Argitaratua: (2006) -
Penyakit Tanaman Padi ( Oryza Sativa )
nork: Sudarma I Made
Argitaratua: (2013) -
Produksi bioalkohol berbahan baku rumput laut coklat secara fermentasi
nork: Atmodjo, P. Kianto
Argitaratua: (2012) -
Pengaruh pemberian berbagai dosis suspensi spora jamur (Aspergillus sp.) terhadap perkecambahan benih padi (Oryza sativa L.)
nork: Euis Maria nirmala
Argitaratua: (1990) -
Produksi protein sel tunggal dari limbah cair tahu dengan kultur saccharomyces cerevisiae 3005
nork: Asti Widanti
Argitaratua: (2012)