Produksi bioalkohol berbahan baku beras ketan organik [Oryza sativa var.glutinosa] secara vermentasi oleh aspergillus dan saccharomyces cerevisiae
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Atmojo, Kianto |
---|---|
Formáid: | Referensi Folio |
Teanga: | Indonesia |
Foilsithe / Cruthaithe: |
T.Biologi-UAJY
2008
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Pengaruh varietas ketan (Oriza Sativa var glutinosa L.) dan suhu fermentasi terhadap produksi bioalkoholKianto Atmodjo
de réir: Atmodjo, Kianto
Foilsithe / Cruthaithe: (2006) -
Penyakit Tanaman Padi ( Oryza Sativa )
de réir: Sudarma I Made
Foilsithe / Cruthaithe: (2013) -
Produksi bioalkohol berbahan baku rumput laut coklat secara fermentasi
de réir: Atmodjo, P. Kianto
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Pengaruh pemberian berbagai dosis suspensi spora jamur (Aspergillus sp.) terhadap perkecambahan benih padi (Oryza sativa L.)
de réir: Euis Maria nirmala
Foilsithe / Cruthaithe: (1990) -
Produksi protein sel tunggal dari limbah cair tahu dengan kultur saccharomyces cerevisiae 3005
de réir: Asti Widanti
Foilsithe / Cruthaithe: (2012)