Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pujimulyani, Dwiyati
Format: Referensi
Language:Indonesia
Published: Graha Ilmu 2009
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id oai:lib.uajy.ac.id:0000045157
record_format oai_dc
spelling oai:lib.uajy.ac.id:00000451572009-10-01 00:00:00.000Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahanPujimulyani, DwiyatiFOOD TECHNOLOGYGraha Ilmu2009Referensixi, 288 p664 Puj tISBN:978-979-756-475-9Indonesiahttps://siquest.uajy.ac.id/description/0000045157
institution Universitas Atma Jaya Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Indonesia
topic FOOD TECHNOLOGY
spellingShingle FOOD TECHNOLOGY
Pujimulyani, Dwiyati
Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
description
format Referensi
author Pujimulyani, Dwiyati
author_facet Pujimulyani, Dwiyati
author_sort Pujimulyani, Dwiyati
title Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
title_short Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
title_full Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
title_fullStr Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
title_full_unstemmed Teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
title_sort teknologi pengolahan sayur-sayuran & buah-buahan
physical xi, 288 p
publisher Graha Ilmu
publishDate 2009
callnumber-raw 664 Puj t
callnumber-search 664 Puj t
isbn ISBN:978-979-756-475-9
_version_ 1740836882221105152