Produksi bioalkohol berbahan baku rumput laut coklat secara fermentasi
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Atmodjo, P. Kianto |
---|---|
Formáid: | Referensi |
Teanga: | Indonesia |
Foilsithe / Cruthaithe: |
T.Bio-UAJY
2012
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Produksi alkohol secara fermentasi berbahan baku gaplek ubi kayu [manihot utillisima] dengan variasi ragi dan waktu fermentasiP. Kianto Atmodjo
de réir: Atmodjo, P. Kianto
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
Pengaruh varietas ketan (Oriza Sativa var glutinosa L.) dan suhu fermentasi terhadap produksi bioalkoholKianto Atmodjo
de réir: Atmodjo, Kianto
Foilsithe / Cruthaithe: (2006) -
Produksi bioalkohol berbahan baku beras ketan organik [Oryza sativa var.glutinosa] secara vermentasi oleh aspergillus dan saccharomyces cerevisiae
de réir: Atmojo, Kianto
Foilsithe / Cruthaithe: (2008) -
Indigenous Fermentation
de réir: SONIA, Narvas Quison
Foilsithe / Cruthaithe: (1994) -
Fermentation, Process Control An Down Stream Engineering Unesco
Foilsithe / Cruthaithe: (1988)