Asbabun Nuzul - Imam As-Suyuthi (2016)
Buku ini mengulas tentang peristiwa dan perkara yang menjadi sebab diturunkannya ayat-ayat Al-Qur'an. Selain itu buku ini juga disertai dengan tahqiq Syaikh Hafizh Syi'isya'.