Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: M. Dawam Jamil
Format: TEXT
Publicat: Depkes RI Pusdiknakkes 2000
Matèries:
Etiquetes: Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
PINJAM
id poltekeskemenseslib-7313
record_format oai_dc
spelling poltekeskemenseslib-73132016-08-08 00:00:00Perpustakaan Poltekes Kemenkes YogyakartaPengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannyaM. Dawam JamilPenelitianDepkes RI Pusdiknakkes2000TEXT001.4 Jam P
institution Poltekkes Kemenkes Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
topic Penelitian
spellingShingle Penelitian
M. Dawam Jamil
Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
description
format TEXT
author M. Dawam Jamil
author_facet M. Dawam Jamil
author_sort M. Dawam Jamil
title Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
title_short Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
title_full Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
title_fullStr Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
title_full_unstemmed Pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
title_sort pengaruh tanin dan enzim papain pada pembuatan minyak kelapa terhadap sifat fisik, kimia dan tingkat penerimaannya
publisher Depkes RI Pusdiknakkes
publishDate 2000
callnumber-raw 001.4 Jam P
callnumber-search 001.4 Jam P
_version_ 1742523164540272640