Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sri Wedhastri
Format: TEXT
Language:Ind
Published: Balai Pustaka 1996
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
PINJAM
id sman1ylib-20090214083554
record_format oai_dc
spelling sman1ylib-200902140835542016-08-08 00:00:00Perpustakaan SMAN 1 YogyakartaPemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk TempeSri WedhastriMakanan-Biji KecipirBalai Pustaka1996TEXT21;54;641.3ISBN:979-407-600-7Ind
institution SMAN 1 Yogyakarta
collection Perpustakaan Yogyakarta
language Ind
topic Makanan-Biji Kecipir
spellingShingle Makanan-Biji Kecipir
Sri Wedhastri
Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
description
format TEXT
author Sri Wedhastri
author_facet Sri Wedhastri
author_sort Sri Wedhastri
title Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
title_short Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
title_full Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
title_fullStr Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
title_full_unstemmed Pemanfaatan Biji Kecipir sebagai Sumber Protein dalam Bentuk Tempe
title_sort pemanfaatan biji kecipir sebagai sumber protein dalam bentuk tempe
physical 21;54;
publisher Balai Pustaka
publishDate 1996
callnumber-raw 641.3
callnumber-search 641.3
isbn ISBN:979-407-600-7
_version_ 1742477188007985152