Dialog Sunnah Syi'ah surat menyurat antara al-Syaikh al-Bisyri al-Maliki rektor al-Azhar Mesir dan Sayyid Syarafuddin al-Musawi al-'Amili ulama besar Syiah - A. Syarafuddin al_Musawi (Mizan, 1992)
ast c.1/tr,c.2-8/ws.c.10/st,1