Al Bank al la ribawiy fi al Islam utruhat li al ta'wid an al riba, wa dirasat li kafat awjahu nashatat al bank fi daw'i al fiqh al Islam - Sayyid Muhammad Baqir Sadr (Dar al Kitab al Libnani, 1973)
ws.c.1-2