API DEMOKRASI tidak boleh padam membangun indonesia baru yang adil dan beradab; senarai gagasan fraksi Persatuan Pembangunan pada Sidang Istimewa MPR RI 10-13 November 1998 - API... (Fraksi Persatuan Pembangunan MPR RI, 1999)
ast c.1/ast c.2