Menegakkan kedaulatan rakyat : senarai gagasan fraksi persatuan pembangunan dalam badan pekerja sidang istimewa MPR RI 15-30 september 1998 - MENEGAKKAN... (Fraksi Persatuan Pembangunan MPR, 1998)
ast c.1/ast c.2