Euthanasia atas kehendak ahli waris dan pengaruhnya terhadap status kewarisannya - Reni Herliawati (Fak. Syariah UIN SUKA, 2004)
1. Euthanasia : macam, sebab, pelaku dan cara pelaksanaannya 2. Pembunuhan sebagai penghalang kewarisan