Tarikh Ibn Khaldun al Musamma bi kitab al 'ibar, wa diwan al mubtada' wa al khabar fi ayyam al 'arab wa al 'ajam wa al barir wa aman 'asarahum min dhawi al sultan al akbar - Ibn-Khaldun (Muassasah Jamal, 1979)
ws.jl.2-7.c.1-2,jl.1.c.1