Kenalilah kebenaran dari ahlinya Ringkasan sejarah nabi Muhammad SAW dan putrinya, Fatimah Az Zahra: kenalilah kebenaran dari ahlinya - ABU ali al Fadhl Ibn al Hasan Ibn al Fadhl at_Tabrisi (Lentera, 2007)
ir,c.1-2,ws.c.3-4