Het geheim van paleis kneuterdijk : de wekelijkse gesprekken van koning Willem II met zijn minister J.C. Baud over het koloniale beleid en de herziening van de grondwet 1841 -1848 - W.R. Hugenholtz (KITLV Press, 2008)
ws.c.1