Mushkilat tarjamah al Alfaz al Atniyyat al dakhilati li al Arabiyyah ila Indonesiah fi Riwayat ' Bai'aal Hubb ' li Ihsan Abdul Qudus : dirasah tahliliyyah wasafiyyah - Siti Farokhah (Fak. Adab UIN Sunan Kalijaga, 2009)
ws.c.1