Mushkilat tarjamah al mustalahat al Fiqhiyyah al Dakhilah ila al Lughat al Indonesiah fi kitab Minhaj al Salikin wa tawdih al fiqh fi al din li Abdurrahman Ibn Nasir al Sa'dawiy - Nuruzzaman (Fak Adab UIN Sunan Kalijaga, 2009)
ws.c.1