Al Durr al manthur fi al tafsir al ma'thur : wahuwa mukhtasar tafsir tarjaman al Qur'an - Imam Jalaluddin Abdurrahman Ibn Abi Bakr al Suyuti (Dar al Fikr, 1990)
ws.jl.1.c.1-2, jl.2=c.1; jil.3-6.c.1-2/stoc6, jl.1=c.1-2; jl.2=c.1; jl.3=c.1-2; jl.4=c.1-2; jl.5=c.1-2; jl.6=c.1-2