Buku tahunan institut agama islam negeri Al-djami'ah Al-Islamijah Al-hukumijah 1960-1962 - INSTITUT_AGAMA_ISLAM_NEGERI_SUNAN_KALIJAGA (Institut Agama Islam Negeri Al-Jami'ah al-Islamiyah al-Hukumiyah)
tr, c.1-4/ws.c.5-6/stoc4, c.1-6/nr,07