Nilai nilai akhlak dalam kitab simtu ad-duror fi akhbar maulid khair al-basyar wa ma lahu min akhlaq wa ausaf wa siyar karya al-habib ali bin muhammad bin husain al-habsyi - Akhmad baihaqi (Fak. Tarbiyah UIN SUKA, 2009)
ws.c.1