Keanekaragaman jenis protozoa intestinal pada feses ayam broiler LoA-500 (Gallus gallus domesticus) yang dipelihara secara intensif dan ayam kampung (G.domesticus) yang dipelihara secara semi-intensif - Astina Khomsatun (Fak. Saintek UIN SUKA, 2010)
tr,1/sgh.c1