Penggunaan qira'at dalam penafsiran ayat ayat teologis (studi atas Kitab al Kasysyaf 'an haqqa'iq al tanzil wa al 'uyun al 'aqawil fi wujuh al ta'wil) - Salimudin (Fak. Ushuluddin UIN SUKA, 2011)
why/sgh.c1