Al Fikr 'an 'ilm al Lughat al tarbawiy fi ta'lim al lughat al thaniyyah: al dirasat al halitiyyah 'an siyasah al manhaj al dirasiy ... - Hasanuddin Tosimpak (Fak. Tarbiyah dan Keguruan UIN SUKA, 2012)
ws1