Buhuth al dirasat al 'ulya fi majal al 'aqidah fi al Jami'ah al Islamiyyah mundhu ta'sis shu'bah al 'aqidah hatta nihayat al 'am al didurasiy 1408 H - 'Atiyyah Ibn 'Atiyyatillah al Muzayniy ([s.a.], 1991)
sgh.2jil./sgh.jil.1-2=c1