Kebatinan Islam di Jawa Timur: Studi atas naskah Sarupane Barang ing Kitab ingkang Kejawen miwah Suluk miwah Kitab Sarto Barqoh ing Giri Pura Kedaton: Perspektif sejarah Kebudayaan - H. Ahwan Mukarrom (Puslitbang Lektur Keagamaan Kementerian Agama RI, 2010)
tr,1/ws.c.1